Badkamermeubel

Badkamermeubel op maat van hout

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In opdracht van diverse klanten hebben wij badkamermeubels mogen ontwerpen en maken van hout. Wij nemen graag als basis Eiken of Douglas hout en werken vanuit het idee van de klant. Frisse ontwerpen op maat, strakke lijnen, speelse lijnen, de ontwerpen zijn heel divers en volledig aan te passen aan uw idee en situatie thuis in de badkamer. De badkamermeubels kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd met een boomstamblad, maar ook met een strakke verlijming van planken. U kunt er ook voor kiezen om alleen de ladefronten met een eiken accent af te werken. We beperken ons niet tot een vast design, of een vast materiaal. In principe zijn alle soorten hout met de juiste bewerking geschikt voor gebruik in de badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken we graag met u.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Badkamermeubel op maat van hout en staal

Naast badkamermeubels van hout maken we ook badkamermeubels op maat van hout in combinatie met staal. Staal biedt ons, en u, nog meer mogelijkheden. Zowel bij de constructie van het badkamermeubel als in de afwerking kunnen we veel meer variëren en oplossingen maken. Staal is in de basis een heel minimalistisch materiaal, maar met de juiste afwerking heel sfeervol. Bekijk ook eens onze salontafels van hout en staal! Doorgaans is onze keus om het materiaal te poeder coaten waardoor het geschikt is voor gebruik in de badkamer. Naast coaten kunnen we ook lakken (in kleur en blank), oliën, en verzinken.

Geen volledig meubel nodig?

Wij leveren naast volledige meubels op maat ook losse onderdelen op maat. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vervanging voor uw huidige wastafelblad dan kunnen we u daar ook mee helpen.

Zwevend badkamermeubel op maat

Een zwevend wastafelblad van een eiken houten boomstamdeel met daarop een natuurstenen waskom, opgerolde handdoeken en een geurkaars in de hoek, wie wil dat nou niet? Wij kunnen u in ieder geval helpen met het zwevende wastafelblad. Dit kan uiteraard in de uitvoering van boomstamdeel met rustieke uitstraling maar ook met strakke verlijming voor een moderne uitstraling. We zorgen er altijd voor dat het frame waar de plank op rust muurvast zit en verbonden is met het hout zoals u ook terugziet in onze bureaus.

Levering en installatie

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren en installatie. Voor ons is leveren en installeren geen probleem, maar we begrijpen het als u dit liever zelf wilt doen of het niet nodig vindt dat wij dit voor u doen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

Lees verder
bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

Lees verder
eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

Lees verder
kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Lees verder

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram