Dressoir

Dressoir van hout en staal

 

Opbergruimte in een stijlvol meubel, dat is een dressoir. Bij WOODLEY maken we graag een dressoir op maat, omdat ze zo verschillend zijn en daardoor heel persoonlijk. De grootte, de kleur, het materiaal, het is allemaal aan te passen aan uw smaak. Uw idee, ons ontwerp, zo bij u thuis.

Dressoirs worden gebruikt in verschillende kamers met verschillende toepassingen maar ze hebben allemaal twee dingen gemeen en dat is dat er spullen in kunnen worden opgeborgen en er iets opgezet kan worden. U kunt het dressoir bijvoorbeeld gebruiken als wandkast in de hal, als TV meubel of als ladekast in uw slaapkamer. Bij WOODLEY denken we graag in mogelijkheden en gaan op basis van uw idee met u in gesprek voor het juiste meubel.

Wij nemen voor het dressoir op maat graag Eiken hout en plaatmateriaal als basis maar beperken ons niet tot deze materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken we graag met u.

dressoir hout staal

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Dressoir op maat van staal

Al eens nagedacht om staal te verwerken in uw dressoir? Doordat het materiaal in vele vormen komt biedt het een bijna eindeloze variëteit aan mogelijkheden als het aankomst op constructie en afwerking. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een supermodern minimalistisch ontwerp te maken op basis van hele smalle stalen randen. Het is ook mogelijk om een ontwerp te maken met staal als basis voor het frame in combinatie met Eiken hout wat net als bij onze boomstamtafels zorgt voor een heel modern dressoir met rustieke uitstraling.

Wij hebben geen uitgesproken voorkeur, het idee is dat uw dressoir sfeer geeft en functioneel is. Doordat we op maat werken kunnen we het volledig aanpassen aan uw wens en interieur.

Materialen en afwerking

Bij het kiezen van de materialen kijken we altijd eerst naar de moeilijkheid van het ontwerp en het budget. Doorgaans maken wij bij onze dressoirs op maat gebruik van een combinatie van plaatmateriaal zoals MDF of Hardhout multiplex, Eiken hout, en staal.

Zoals u ook bij onze wandkasten ziet, is de keuze van het materiaal is eigenlijk ondergeschikt aan de afwerking. Een stalen frame met de juiste afwerking in combinatie met een MDF kast front in een bepaalde kleur kan beter bij u passen dan een massief Eiken houten meubel. Juist om die reden maken wij eerst een 3D ontwerp zodat u alvast de sfeer kunt proeven en wij tot op heden een zero return of product hebben.

Levering en installatie

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren en installatie. Voor ons is leveren en installeren geen probleem, maar we begrijpen het als u dit liever zelf wilt doen of het niet nodig vindt dat wij dit voor u doen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

Lees verder
bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

Lees verder
eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

Lees verder
kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Lees verder

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram