Tuintafel

Tuintafel van hout en staal

 

Uw idee, ons ontwerp, zo in uw tuin. Naast buitenkeukens maakt WOODLEY ook tuintafels op maat van hout en staal. Onze twee favoriete materialen in één ontwerp. Strakke moderne lijnen of juist een heel klassiek ontwerp, bij WOODLEY variëren we graag maar de basis is uw idee.

Voor onze tuintafels op maat maken we graag gebruik van de twee meest gebruikte materialen in ons assortiment, hout en staal. Een prachtig houten tafelblad van Eiken, Douglas of Fraké hout met een duurzaam afgewerkt stalen onderstel, wie wil dat nou niet?

De gekozen materialen en maatvoering zijn vrij naar keuze. Wij adviseren u graag op basis van wens en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken we graag met u.

Tuintafel hout

Wij begrijpen dat niet iedereen ons enthousiasme over staal deelt. Daarom maken we bij WOODLEY ook tuintafels op maat volledig van hout. De soorten die we standaard aanbieden zijn Eiken, Douglas, en Fraké. Op verzoek kunnen wij ook andere houtsoorten leveren.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Banken

Wij leveren voor onze tuintafels en eettafels ook banken op maat. Wij kunnen deze ontwerpen in dezelfde stijl als uw tuintafel maar kunnen ook een afwijkend ontwerp maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Materialen en afwerking

Bij het kiezen van de materialen kijken we altijd eerst naar de moeilijkheid van het ontwerp en het budget. Doorgaans maken wij bij onze tuintafels op maat gebruik van een combinatie van Eiken hout, beton(cire), staal en plaatmateriaal zoals groen MDF of Hardhout multiplex. Kijk ook eens  ter inspiratie bij onze wandkasten waar we deze materialen ook gebruiken!

Maar de keuze van het materiaal is eigenlijk ondergeschikt aan de afwerking. Het gaat er bij ons om dat het afgeleverde product uw idee raakt. Juist om die reden maken wij eerst een 3D ontwerp zodat u alvast de sfeer kunt proeven en wij tot op heden een zero return of product hebben.

Om u een voorbeeld te geven: de meest gebruikte afwerking voor staal is poedercoaten, en de meest gebruikte afwerking voor hout is blanke lak.

Levering

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren. Voor ons is het leveren van de tafel geen probleem, maar we begrijpen het als u de tafel liever zelf wilt ophalen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram