Wij zijn

WOODLEY

Sinds 2014

Opgericht in 2014 en wij leveren maatwerk handgemaakte designs van prachtige houtsoorten en staal. Van idee naar werkelijkheid, dat is ons concept en daarmee komt uw idee tot leven via ons.

Maatwerk met een hoogwaardige afwerking, een enthousiaste klant is onze doelstelling.

Onze werkwijze

Wij ontwerpen en maken producten, ontwerpen interieurs en exterieurs en vervaardigen dit in onze werkplaats of bij u thuis. We doen dit vanuit eigen inzicht of volledig op basis van uw wensen. Van (3D) ontwerp tot realisatie houden we alles in eigen beheer. Groot of klein, u kunt voor al uw maatwerk bij ons terecht. Alles wordt handgemaakt, is volledig aan te passen en wordt niet in dezelfde vorm, maat of samenstelling gereproduceerd voor andere klanten. Voor maatwerk doen we niet aan voorraad, elk product is uniek.

De start wordt gemaakt met het eerste contactmoment. Dit kan zijn via email of telefoon, maar ook in een gesprek met elkaar. Na het bespreken van uw wensen en het budget gaan we aan de slag met de 3D tekening. We maken de tekening zo realistisch mogelijk zodat u vooraf kunt zien wat u krijgt. Deze tekening is onderdeel van de offerte en geheel vrijblijvend, uiteraard hopen we op uw opdracht.

  • Aandragen idee
  • 3d tekening + offerte
  • Offerte bespreken
  • Planning
  • Uitvoering
  • Leveren

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

De materialen

De naam WOODLEY zegt veel over het type materialen dat we gebruiken, maar vooral over het type materiaal waarmee we gestart zijn, hout. Voornamelijk hardhout soorten zoals Eiken en Fraké, maar ook naaldhout zoals Douglas. De duurzaamheid van het materiaal en de ‘tekening’ in het hout is voor ons heel belangrijk. Het product is voor ons het mooiste als een ontwerp simpel maar elegant is, strakke lijnen gecombineerd met de warmte van hout. Precies om die reden combineren we tegenwoordig heel veel met staal. Deze combinatie zorgt voor eindeloze mogelijkheden.

Hardhout, staal en plaatmateriaal zijn dan ook nu de stevige basis van onze materialen. Poedercoaten, lakken en oliën vormt de basis van onze afwerking.

Oplevering en installatie

Wij leveren al onze producten compleet af. Dat betekent dat elk product van 3D ontwerp tot ‘klaar voor gebruik’ in uw huis wordt opgeleverd. Bij sommige producten komt installatie kijken, zoals bij het plaatsen van een zwevend wastafel meubel. Wij kunnen dit voor u verzorgen. In de fase van ontwerp spreken we dit met u af. Voor ons is leveren en installeren geen probleem, maar we begrijpen het als u dit liever zelf wilt doen of het niet nodig vindt dat wij dit voor u doen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor  een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley

Vrijblijvende kennismaking & schets ontwerp