Boomstamtafel

Eiken boomstamtafel

 

De speelse randen in combinatie met de tekening van het hout en het stalen onderstel geeft een enorme wow factor. Het is een echte eye-catcher. Onwijs gaaf, en elke keer weer een feest om te maken. Een boomstamtafel heeft zo’n enorme uitstraling dat uw kamer of tuin een compleet andere sfeer krijgt, een bijzondere eettafel dus!

Bij WOODLEY maken we boomstamtafels op maat van diverse houtsoorten zoals Eiken, Beuken, Essen, Populieren, enzovoorts. Wij hebben een sterke voorkeur om het blad uit één stuk te maken maar we bieden ook de mogelijkheid om het blad te verlijmen uit meerdere schaaldelen.
Voor het onderstel maken we gebruik van staal. Dit doen we in de basis omdat het de krachten van het enorme blad beter kan opvangen dan een houten onderstel maar ook omdat het een mooi contrast geeft, modern versus rustiek.

Het is mogelijk om tafelbladen op maat te leveren tussen de 70-110cm met een lengte van 180-400cm. Door de omvang van het blad en het niet houden van voorraad kunnen wij niet garanderen dat de bladen beschikbaar zijn. Het betreft een natuurproduct dat tegen variabele prijzen beschikbaar is bij onze leveranciers. Voor een accuraat overzicht van de mogelijkheden en het maken een ontwerp kunt u het beste contact met ons opnemen.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Onderstellen

Bij WOODLEY maken we graag gebruik van een stalen onderstel. Dit doen we omdat staal een enorm gave uitstraling heeft maar ook omdat het de gekste mogelijkheden in ontwerp biedt, maatvast is en constructioneel oersterk zowel voor in uw interieur als exterieur. Uw boomstamtafel op maat kan er volledig uit komen te zien zoals u in uw hoofd heeft.

Wij maken graag gebruik van de alfabet standaarden zoals de A-, H-, X- en V-poot maar kunnen ook een volledig custom ontwerp maken. Daarnaast kunnen we het materiaal in een bepaalde hoek stellen zodat het een compleet andere uitstraling heeft.

Staal komt in diverse vormen en maten en is op vele manieren af te werken waardoor we bijna eindeloos kunnen variëren in ontwerp.

Materialen en afwerking

Bij het kiezen van de materialen kijken we altijd eerst naar de moeilijkheid van het ontwerp en het budget. Doorgaans maken wij bij onze boomstamtafels op maat gebruik van Eiken hout met een stalen onderstel, zie ook onze tuintafels. Wij kunnen ook andere (hoogwaardigere) soorten hout leveren, e.e.a. afhankelijk van voorraad bij onze leveranciers.

De bladen worden standaard afgewerkt met meerdere lagen blanke lak zodat ze beschermd zijn tegen vet- en wijnvlekken. De onderstellen worden standaard afgewerkt een poedercoat in kleur naar keuze.

Levering

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren. Voor ons is het leveren van de tafel geen probleem, maar we begrijpen het als u de tafel liever zelf wilt ophalen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor  een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

Lees verder
bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

Lees verder
eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

Lees verder
kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Lees verder
badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Lees verder

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram