Bureau

Bureau van hout en staal

 

Werken in een inspirerende omgeving wordt steeds belangrijker. Daarnaast begint thuiswerken steeds meer een standaard te worden. Voor zowel thuis als op kantoor ontwerpen en maken we bij WOODLEY daarom het bureau op maat. Met een mooi, functioneel en opgeruimd bureau werkt u effectiever.

Strakke lijnen van een stalen onderstel, gecombineerd met het rustieke van hout en de functionaliteit van een ouderwets bureau. Daar willen mensen aan werken.

Zoals bij onze eettafels zijn de mogelijkheden eindeloos en bespreken we deze graag met u.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Zwevend bureau op maat

Naast het bureau op een stalen onderstel is het ook mogelijk om een zwevend bureau te maken tussen twee muren. Wij bieden dit ook aan bij onze badkamermeubels. Als u bijvoorbeeld een groot raam heeft in een relatief kleine kamer kan deze ruimte door het hangen van een werkblad worden omgetoverd tot een heerlijke werkruimte thuis.

Wij bieden voor de zwevende bureaus op maat meerdere standaarden aan, variërend van een strak modern blad tot een rustiek boomstamblad van Eiken of Douglashout.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ladeblokken

U kunt bij uw bureau op maat een bijpassend ladeblok op maat kiezen. U kunt er ook voor kiezen om een andere stijl voor het ladeblok te hanteren. Ook hier betreft het maatwerk en werken we vanuit uw wens. Ladeblokken zijn altijd optioneel. Denkt u ook eens aan een ladeblok in een wandkast?

Materialen en afwerking

Bij het kiezen van de materialen kijken we altijd eerst naar de moeilijkheid van het ontwerp en het budget. Doorgaans maken wij bij onze bureau op maat gebruik van een combinatie van plaatmateriaal zoals MDF of Hardhout multiplex, Eiken hout, en staal. Deze combinatie mogelijkheden hebben wij bijvoorbeeld ook voor onze dressoirs.

Maar de keuze van het materiaal is eigenlijk ondergeschikt aan de afwerking. Een stalen frame met de juiste afwerking in combinatie met een MDF kast front in een bepaalde kleur kan beter bij u passen dan een massief Douglas houten meubel. Juist om die reden maken wij eerst een 3D ontwerp zodat u alvast de sfeer kunt proeven en wij tot op heden een zero return of product hebben.

Levering en installatie

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren en installatie. Voor ons is leveren en installeren geen probleem, maar we begrijpen het als u dit liever zelf wilt doen of het niet nodig vindt dat wij dit voor u doen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor  een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram