Bijzettafel

Ronde zwarte bijzettafel van metaal

 

Bent u er ook zo klaar mee dat u dat glas drinken of de borrelnootjes altijd moet vasthouden als u op de bank zit? Dat de boeken of tijdschriften altijd rondslingeren? Of dat de plant in een pot altijd op de grond of op de vensterbank moet staan? De bijzettafel biedt een oplossing. Bij WOODLEY maken we graag kleine bijzettafels op maat van hout en staal. Moderne strakke lijnen van het stalen onderstel gecombineerd met het rustieke van hout. Uw idee, ons ontwerp, zo bij u thuis in de woonkamer.

U heeft hem eigenlijk nooit gemist maar wil er ook niet meer van af zodra u er een heeft. De bijzettafel is net als een salontafel een ontzettend handig product in uw woonkamer. Het ziet er niet alleen gezellig uit bij de bank of in een dood hoekje van de woonkamer, het is ook functioneel. U kunt de bijzettafel tegen de bank aan schuiven en er van alles opzetten, variërend van een glas drinken tot een bord eten of gewoon een tijdschrift op leggen zodra u klaar bent met lezen.

De bijzettafel kan ook dienen als sokkel voor uw planten in pot. Heel handig als u bijvoorbeeld vloerverwarming hebt en de planten willen niet groeien maar ook omdat het een andere uitstraling geeft. U kunt er tevens gewoon een lamp op zetten.

Enorm populair is een zwart stalen onderstel en het inleggen van het blad met Eiken hout mozaïek patroon.

De mogelijkheden zijn eindeloos en bespreken we graag met u.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Materialen en afwerking

Bij het kiezen van de materialen kijken we altijd eerst naar de moeilijkheid van het ontwerp en het budget. Doorgaans maken wij bij onze bijzettafels op maat gebruik van een combinatie van Eiken hout, beton, staal en plaatmateriaal zoals MDF of Hardhout multiplex. Zie ook onze tv-meubels ter inspiratie!

Maar de keuze van het materiaal is eigenlijk ondergeschikt aan de afwerking. Het gaat er bij ons om dat het afgeleverde product uw idee raakt. Juist om die reden maken wij eerst een 3D ontwerp zodat u alvast de sfeer kunt proeven en wij tot op heden een zero return of product hebben.

Om u een voorbeeld te geven: de meest gebruikte afwerking voor staal is poedercoaten, en de meest gebruikte afwerking voor hout is hardwax olie.

Levering

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua leveren. Voor ons is het leveren van de tafel geen probleem, maar we begrijpen het als u de tafel liever zelf wilt ophalen.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram