Exterieur

Exterieur projecten

 

Wij hebben bij WOODLEY diverse exterieurprojecten mogen doen variërend van het plaatsen van luxe carport tot schilderwerk, tot het compleet opnieuw aanleggen van een tuin inclusief bijgebouwen. Het aanzicht van uw huis of tuin is belangrijk omdat het net zoals een interieur (bijvoorbeeld zoals een op maat gemaakte wandkast) sfeer bepaald.

Het vergt enig inbeeldingsvermogen om te zien wat er mogelijk is maar daar helpen we bij WOODLEY graag bij door middel van een 3D ontwerp.

De vele mogelijkheden en toepassingen bespreken we graag met u.

Wandbekleding op maat

Bent u het aanzicht op die saaie bakstenen muur in uw tuin ook zo beu? Naast het plaatsen van bijvoorbeeld een buitenkeuken kunt u wellicht ook eens nadenken over een wandbekleding met hout. Wandbekleding op maat geeft een compleet andere sfeer. Wij maken bij onze exterieurproject gebruik van thermisch verduurzaamd hout, waardoor uw hout voor langere tijd (15-25 jaar) beschermt is tegen weersomstandigheden. U heeft de keuze uit Fraké, Essen, Ayous of Grenen. Elke houtsoort heeft zijn eigen kleur en tekening en zijn daarnaast in verschillende maten verkrijgbaar waardoor het elke keer een andere uitstraling krijgt.

Meubel-, interieur- & exterieur bouwer

Veranda op maat

Een veranda op maat, daar gaat ons hart sneller van kloppen. Een technisch en creatieve uitdaging, elk project is anders. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en plaatsen van een relatief simpele overkapping tot het vervaardigen van een luxe veranda om bijvoorbeeld uw tuintafel onderdak te bieden. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en werken samen met u het plan uit. Door middel van een 3D ontwerp kunnen we samen alles naar wens maken voor dat de eerste paal geslagen wordt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Installatie en planning

In de fase van ontwerp spreken we meteen met u af wat de wens is qua planning en installatie. Niet elk exterieur project vergt een extreme planning maar de grotere wel. Wij maken u graag op voorhand duidelijk wat u te wachten staat en waar we uw input nodig hebben.

Idee, ontwerp, maken, leveren, dat is ons concept. Voor  een volledig beeld van de mogelijkheden kunt u het beste contact met ons opnemen, tot snel!

Neem contact op met Woodley
Vrijblijvende offerte

Onze diensten

exterieurbouw

Exterieur

Van veranda tot wandbekleding, wij kunnen het voor u verzorgen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

buitenkeuken bbq

Buitenkeuken

Ten volle genieten van het heerlijke zomerse weer in uw tuin met een buitenkeuken, wie wil dat nou niet? Kijk hier voor de mogelijkheden.

bureau op maat maken

Bureau

Voor zowel de zakelijke markt als de particuliere. Werken aan een goed bureau is belangrijk. Kijk hier voor de mogelijkheden.

zwevend tv meubel eikenhout

Tv meubel

Nog meer genieten van uw prachtige 4k televisie met een maatwerk tv meubel. Een toevoeging voor elk interieur!

bijzettafel staal hout

Bijzettafel

Zorgeloos genieten van uw wijntje op de bank met een bijzettafel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

salontafel hout staal

Salontafel

Eten op de bank, een plek voor uw afstandsbediening en tijdschriften. Een onmisbaar item in uw woonkamer, al is het maar voor de sfeer.

eiken boomstamtafel

Boomstamtafel

Een echte eyecatcher. Combineert modern met rustiek, een echte eyecatcher in uw interieur. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten tuintafel op maat

Tuintafel

Tafelen in de tuin met vrienden of met uw gezin. Onmisbaar in het buitenleven, een goede tuintafel.

kledingkast met staal op maat

Kledingkast

Zowel leverbaar als stand alone en inbouw. De kledingkast heeft u nodig maar kan ook echt mooi zijn. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eettafel hout staal

Eettafel

Zowel enorm sfeervol als functioneel. U kunt er aan eten maar ook aan werken. De eettafel is een multifunctioneel meubel. Wij maken deze graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

houten kindermeubels

Kindermeubel

Kinderen moeten kunnen spelen, het is goed ze. Maar ze zijn vaak zo lelijk, en geen onderdeel van het interieur. Wij kunnen u daarmee helpen. Kijk hier voor de mogelijkheden.

wandkasten op maat

Wandkasten

Multifunctioneel en essentieel. Opbergruimte is een noodzakelijkheid in elk huishouden. Wij kunnen voor elke toepassing een wandkast maken. Kijk hier voor de mogelijkheden.

eiken dressoir op maat

Dressoir

Van tv meubel tot kast in de gang, het dressoir is geliefd. Het biedt opbergruimte voor uw spullen. Wij maken dit meubel graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

meubelen eik

Boekenkast

Ook zoveel mooie boeken maar er geen plek voor? Wij helpen u graag van dit probleem af. Kijk hier voor de mogelijkheden.

badkamermeubel hout op maat

Badkamermeubel

Badkamers beginnen steeds meer te lijken op ware paradijzen, en zo hoort het! Het badkamermeubel is al lang niet meer alleen functioneel, het moet ook mooi zijn. Wij helpen u graag aan een mooi meubel!

Liever een afspraak maken?

Vrijblijvende kennismaking

Volg ons op Instagram